• Sabrina en Bart Lacroix – Heggen
  Wij zijn samen aan dit project begonnen, om er een geweldige opvang voor kindjes van te maken. Het mooiste aan deze job is om een lach op de gezichtjes van de kinderen te toveren! Wij vinden het belangrijk dat de kindjes zich thuis voelen bij ons in de opvang. Hen zien opgroeien, verzorgen, troosten, samen gek doen,.. dit alles maakt deze job een super grote uitdaging! Het is iets waar we iedere dag naar uitkijken. We sluiten iedere dag met een goed gevoel af, wetende dat de kinderen een geweldige dag gehad hebben bij ons. En ook de ouders kunnen telkens bij ons terecht met hun verhalen en vragen.

  Vorige werk:
  Na mijn opleiding als kinderverzorgster ben ik direct bij 1 van mijn stageplekken kunnen beginnen met werken.
  Bij Patapoef in Millen heb ik 4,5 jaar met veel plezier gewerkt en ben ik uitgegroeid tot de verzorgster die ik nu ben.
  Tot de laatste minuut, heb ik daar gewerkt, terwijl ik mijn eigen opvang aan het opstarten was.
  De lieve en aanmoedigende woorden van de ouders en mijn collega's waren een extra duwtje in de rug, dat dit zeker iets voor mij is.

  Sabrina en Bart
 • Alicia Dodemont
  Van jongs af aan wist ik dat ik heel graag met mensen wilde werken. Tijdens mijn opleiding orthopedagogie heb ik stage mogen doen bij verschillende doelgroepen. Dankzij mijn laatstejaarsstage, in het speelleerklasje van Sint-Gerardus, wist ik het zeker: werken met kinderen maakt mij gelukkig!
  Door mijn deeltijdse job bij de Opvoedingswinkel Zuid-Limburg heb ik een leuke combinatie kunnen opbouwen tussen het werken met en voor kinderen maar ook met hun ouders.
  Ik streef ernaar een leuke, veilige en leerrijke omgeving mee op te bouwen. Als de kinderen een fijne dag gehad hebben, kan ik ook met een voldaan gevoel naar huis.

  Alicia
 • Gitte Duijsings
  Toen ik aan mijn opleiding begon was ik er van verzekerd dat eigenlijk het onderwijs alles was voor mij, na een stageperiode in deze doelgroep bleek echter al heel snel dat juist het jongere kind veel meer mijn ding was.
  Na mijn stage periode binnen de peuterspeelzaal wist ik het zeker. Ik wilde als pedagogisch medewerker binnen de kinderopvang aan de slag. Mijn laatste jaar binnen mijn opleiding, mocht ik eindelijk de kinderopvang in.
  Bij kinderopvang Bim Bam in Margraten heb ik met veel liefde mijn stage afgerond en mijn opleiding behaald. Ik heb hier na mijn stage periode ook nog een tijd met erg veel plezier gewerkt.
  Toen ik opzoek was naar een nieuwe uitdaging kwam een vacature bij Choechoekes vrij en heb deze kans meteen gegrepen en gesolliciteerd met succes. Het werken met kinderen geeft een voldaan gevoel en fijn gevoel als je ze ziet groeien en ontwikkelen.
  Gitte


Betekenis naam:


Choechoekes komt eigenlijk van het Frans chouchou, wat betekent lieveling. Ik vond het leuker om de zegswijze goed te laten klinken en heb er choechoe van gemaakt. Want ook al kunnen de kleintjes soms bengeltjes zijn, ze zijn en ze blijven toch allemaal schatjes!